Zum Inhalt springen

Dopady Koronaviru - produkty KALORI

Vážení obchodní partneři, vážení zákazníci,

sdělujeme Vám, že na základě včerejšího večerního jednání mezi vedením našeho sesterského závodu Eberspächer Kalori a vládních orgánů Francie došlo z důvodu eskalace zdravotního rizika s účinností od 19.3.2020 k přechodnému uzavření našeho sesterského závodu Eberspächer Kalori v Lyonu. Předpokládaná doba uzavření jsou dva týdny.

Z tohoto důvodu Vás žádáme o pochopení, že na přechodnou dobu nebudeme schopni vykrýt Vaše objednávky. S našimi kolegy v Lyonu jsme v kontaktu a o vývoji situace Vás budeme průběžně informovat.

Eberspächer Praha s.r.o.
Vedení společnosti

Mimořádná situace v České republice

Vážení obchodní partneři, vážení zákazníci,

vzhledem k eskalaci nákazy Koronavirem v České republice jsme byli nuceni přistoupit k preventivnímu opatření.
Servisní střediska pro naše obchodní partnery a zákazníky budou od 23.3.2020 na přechodnou dobu fungovat v omezeném režimu. Návštěva našich servisních středisek bude možná pouze po předchozí dohodě (telefonem, mailem).

Servis Praha: Kateřina Staňková (725 925 203, katerina.stankova[at]eberspaecher.com)

Servis Brno: Milan Jiřinec (725 562 820, milan.jirinec[at]eberspaecher.com)

Servis Cerekvice nad Loučnou: Milan Truhlář (725 562 896, milan.truhlar[at]eberspaecher.com)

Děkujeme za pochopení a součinnost.
Vedení společnosti Eberspächer Praha s.r.o.

Pro nadcházející sezónu připravujeme inovované modely chladících a mrazících boxů COLDTAINER.

Nové modely jsou konstruované pouze na stejnosměrné napětí. Jako opci bude možné objednat napájecí zdroje AC/DC ve dvou velikostech. Menší o výkonu 150W pro modely s kompresorem Danfoss BD50 a větší o výkonu 300W pro modely s kompresory Danfoss BD80 a BD220.

Všechny nové modely 2017 budou mít digitální dotykový ovládací panel s integrovaným zapínáním a vypínáním, který bude umožňovat i protokolování dat. Jako volitelné příslušenství bude v nabídce rozhraní Bluetooth a aplikace pro Android, které umožní vzdálené nastavení a monitorování.

Ceníky jsou pravidelně aktualizované pouze na servisním portále a v objednacím systémuvíce zde.

Nezávislé klimatizace Sleeping Well Obló, Sleeping Well Back a Sleeping Well Top jsou v servisní síti Eberspächer prodávany pod názvy Cooltronic G1 Hatch, Cooltronic G1 Back, Cooltronic G1 Top. Tyto produkty jsou vyráběny firmou INDEL B.

Portfólio nezávislých přídavných klimatizací jsme rozšířili o produkty Cooltronic 1000 G2 Hatch, Cooltronic 1400 G2 Hatch, Cooltronic 1400 G2 Slim Hatch. Tyto produkty jsou vyráběny firmou Dirna Bergstrom.

V internetovém obchodě http://shop.eberspaecher.cz jsme pro Vás připravili nové speciální ceny ochlazovací techniky.

Výstraha před neautorizovanými prodejci a servisyvíce zde.

Jsme také na Facebooku.