Zum Inhalt springen

Vážení obchodní přátelé,

ceníky nejsou vystavovány v tištěné nebo elektronické podobě, naši obchodní partneři mají možnost získání cen v rámci našeho objednávkového systému.
Je to především z důvodu měnících se cen od naší mateřské společnosti a dalších dodavatelů, celkové situaci na trhu a speciálních prodejních cen na vybrané položky.
Z těchto důvodů jsou ceníky pravidelně aktualizované pouze na servisním portále a v objednacím systému.

Nová servisní střediska

1. 1. 2016 jsme pro Vás otevřeli dvě nová servisní střediska v Praze v Horních Počernicích a v Cerekvici nad Loučnou.

Od 1. 4. 2017 vám k dispozici naše servisní středisko v Brně.

Výstraha před neautorizovanými prodejci a servisy

Vážení zákazníci,

jako výhradní distributor nezávislých topení Eberspächer, uvedených na těchto webových stránkách, si Vás dovolujeme varovat před nákupem jakéhokoliv nezávislého topení od neautorizovaných prodejců a oprav nezávislých topení u neautorizovaných servisů. Tyto subjekty s námi nemají uzavřenou dealerskou smlouvu, a proto se nemůžeme zaručit za původ jimi nabízeného zboží, evropskou certifikaci, bezpečnost a hlavně záruční a pozáruční servis na tyto výrobky. Jelikož neznáme okolnosti prodeje u těchto subjektů, nebudeme na nezávislé topení zakoupené u neautorizovaných prodejců poskytovat záruční servis ani náhradní díly. U neautorizovaných servisů není možné řešit záruční opravy námi prodávaných topení.

Seznam doporučených autorizovaných prodejců a servisů naleznete zde. V případě, že si nejste jisti, zda vámi vybraný prodejce nebo servis patří mezí naše autorizované partnery, zavolejte nám nebo napište, rádi vám tuto informaci poskytneme: +420 234 035 800, cz-info@eberspaecher.com

Děkujeme za pochopení.